Start lansat pentru ASU Poli Timișoara

14 August 2013
 

După o vacanță cu destule incertitudini, ASU Poli Timișoara a ajuns să evolueze în Liga a IV-a cu toate că nu a terminat pe primul loc în seria a III-a a Campionatului Județean. Profitând însă de prevederile regulamentare și mai ales de forfait-ul unor competitoare ce aveau dreptul de a se înscrie în Divizia D, formația alb-violetă, cu cea mai bună linie de clasament dintre ocupantele locului secund din ediția trecută de campionat județean, a obținut până la urmă promovarea în Liga a IV-a.

Fără a anunța în mod pompos intenția de a se angrena în lupta pentru promovare, trupa antrenorului Paul Codrea a pornit ca din pușcă, cu un sec 9-2 administrat în deplasare celor de la Arsenal Flacăra Făget, și s-a instalat în fruntea clasamentului. Cu toate acestea, așa cum anunța directorul sportiv Sorin Brindescu, lotul echipei mai poate suferi unele modificări până pe 9 septembrie, dată la care se încheie perioada de transferări.

ASU Poli își va disputa partidele de pe teren propriu exclusiv vineri după-amiază, cu începere de la ora 18, depunându-se eforturi pentru aducerea instalației de nocturnă la nivelul necesar pentru disputarea jocurilor la lumina reflectoarelor. În familia alb-violetă cuvintele de ordine sunt seriozitate și caracter.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate