Primul hop, prima înfrângere!

19 Septembrie 2013
 

După o serie lungă de meciuri de pregătire încheiată în general cu succese, hanbaliștii timișoreni au abordat primul joc al actualei ediții a Ligii Naționale cu speranța într-un rezultat bun, cu toate că au avut de înfruntat o echipă net mai omogenă. Cum însă meciurile amicale nu seamănă mai deloc cu cele oficiale, pe puncte, speranțele gazdelor într-o victorie care le-ar fi crescut simțitor moralul s-au dovedit de astă dată fără acoperire.

Chiar dacă startul jocului a fost unul ceva mai promițător, cu câteva avantaje pe tabela de marcaj, emoțiile debutului de campionat și câteva greșeli individuale nu le-au permis poliștilor să se desprindă. Mai mult, cu poarta bine acoperită, oaspeții s-au apărat foarte bine și, după ce tabela de marcaj a arătat scorul de 8-8, n-au mai cedat inițiativa, plecând la cabine cu avantaj de un gol.

Problema remarcată de toată lumea, cea a aruncărilor de pe linia de 9 metri, s-a resimțit și în partea secundă a jocului din sala Constantin Jude, nici măcar suflul galeriei din tribune nereușind să-i poarte pe violeți spre victorie. Ultimul moment favorabil pentru gazde s-a ratat la scorul de 20-20, precipitarea din final a băieților lui Constantin Ștefan contrastând evident în comparație cu calmul celor conduși de pe bancă de reputatul Aihan Omer.

Dureros pentru formația timișoreană este faptul că tocmai foștii ei jucători, Vaidasigan, Stan și Stănescu, au fost principalele arme cu care formația reșițeană a învins în orașul de pe Bega.

Pentru timișoreni au înscris: Irimiaş 7, Daninfeld și Chikovani 3, Kaftin și Timofte 2, Mrakic, Petkovic, Halcă, Ursu și Sânteiu câte 1 gol.
Pentru reșițeni au marcat: Vaidasigan 11, Negru 4, Grigoraş 3, Stan și Rohozneanu câte 2, respectiv Marta 1 gol.

Partida a fost condusă de Claudiu Belean și Valentin Călina. Următoarea dispută pentru timișoreni, în 22 septembrie, în deplasare la Dinamo București.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate