Pas cu dreptul

04 Martie 2015
 

MILOSEVICI - PAS CU DREPTUL ÎN FAȚA PROPRIILOR SUPORTERI
CH CSU Politehnica Timișoara – Energia Pandurii Tg. Jiu 26-20 (15-8)

Conduși de pe bancă pentru prima data în fața propriilor suporteri de tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici handbaliștii timișoreni au reușit o victorie pe cât de prețioasă pe atât de muncită, venită după șase insuccese consecutive.

Chiar dacă o serie de carențe remarcate în jocul alb-violeților în precedentele evoluții din sala Constantin Jude s-au resimțit și pe parcursul întâlnirii cu formația din Tg. Jiu, parcă am sesizat o mai mare dorință de victorie și o mai mare concentrare în joc.

Mai mult, de astă dată și poarta s-a făcut mai mult simțită ca aport la reușită, în special prin Zlatko Daskalovski, care alături de Răzvan Vâlceanu au numărat împreună nouă intervenții salutare pentru gazde. Dincolo, portarul Cristian Antonaru a avut și el o evoluție simțitoare cu șase intervenții între buturi, insuficiente însă în economia jocului pentru a schimba soarta partidei. Cum și jocul pe contraatac a mers ceva mai bine, iar Fenici și Irimescu au avut mai multă eficiență, completându-l pe interul Grigoraș, iar în defensivă nu s-au mai comis acele sincope care au condus la răsturnări nefaste de scor, rezultatul final a fost favorabil timișorenilor.

Practic, alb-violeții au condus ostilitățile în majoritatea disputei și și-au asigurat rapid un avantaj oarecum liniștitor, mai ales având în vedere antecedentele, la pauză intrându-se cu șapte goluri avans.

Normal, am putea spune, pe la mijlocul mitanului secund handbaliștii timișoreni au mai redus motoarele și oaspeții au prins ceva curaj, noroc însă că nu s-au mai repetat răsturnările de scor din precedentele evoluții pe teren propriu. Astfel, timișorenii mai speră să prindă in extremis ultimul loc ce asigură prezența în play-off și, implicit, scăparea de emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării din play-out.

Cei mai prolifici au fost Grigoraș, 8 goluri, Timofte și Fenici, câte 4 goluri, Irimescu și Kafkin, câte 3 goluri, de la timișoreni, respectiv Acatrinei cu 8 goluri și Apolzan cu 4 goluri, de la gorjeni.

Urmează un joc extrem de important, etapa viitoare, la Steaua, o eventuală victorie sporind șansele la jocul rezultatelor în “dialogul” de la distanță pe care poliștii îl au cu Turda și Vaslui.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate