O noua victorie pentru promovare

05 Aprilie 2013
 

Meci de mare importanta in etapa a a 18-a la Bazosul Vechi unde echipa gazda Vulturii Bazos, a intalnit una dintre contracanditatele la promovare si anume ASU Poli.

Timisorenii au început furtunos meciul de la Bazoș, iar in minutul 4, Gălan îl lansează excelent pe golgheterul Marchiș, care scapă singur cu Isar și trage în forță, de la 14 metri si deschide tabela pentru ASU Poli. Două minute mai târziu, o fază avându-l ca protagonist tot pe Cristi Gălan, dar de această dată din postură de marcator, mijlocașul la închidere al alb-violeților reluând frumos, cu capul, o centrare din lovitură liberă executată de Rotariu , un 2-0 pentru timisoreni care anunta un meci lejer pentru formatia de pe Bega.

Dar nu era sa fie asa, după marcarea celui de-al doilea gol, alb-violeții au redus turația motoarelor, ceea ce le-a permis celor de la Bazoș să se apropie, încetul cu încetul de careul lui Burtic. În minutul 42, gazdele au revenit în joc în urma unui corner executat de Anitas Nicolae care a trimis cu capul in transversala, mingea a revenit la Paulevici, care a trimis pe sub Burtic din 5 metri. Scorul la pauza era 2-1 pentru formatia oaspete si se anunta o a doua repriza interesanta.

Nici în partea a doua, elevii lui Codrea n-au reușit să pună aceeași presiune pe poarta lui Isar ca și în primele 10 minute. Chiar și așa, Marchiș a ratat o ocazie imensă, șutând în portarul gazdelor după ce scăpase singur cu acesta. Mijlocașul de buzunar al timișorenilor, Adrian Ilie, părea să aducă liniștea prin golul marcat în minutul 68, când a dejucat o ieșire la 30 de metri a lui Isar și a înscris în poarta goală. 3-1 pentru oaspeții care n-au mai continuat însă forcingul și au fost nevoiți să tremure serios pentru cele trei puncte, deoarece Crețu a marcat cu un sut pe jos, langa bara dupa o pasa in careu a lui Toroni, în minutul 84, cel de-al doilea gol al Bazoșului.

S-a încheiat 3-2, iar ASU Poli continuă cursa de urmărire a celor de la Progresul Racovița, învingători in aceasi etapa cu scorul 7-1, pe teren propriu, în confruntarea cu Ictar-Budinț (Mașloc).

Partida a fost condusa la centru de Catalin Botaș ajutat de Petru Marian Gaspar si Horatiu Lotrean. Asa cum am fost obisnuiti dupa fiecare victorie a favoritilor, la finalul meciului a pornit sarbatoarea alb violeta, cand fotbalistii si suporterii au fredonat la unison cantecele galerieri timisorene.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate