LIDERI DUPA PATRU ETAPE

03 Septembrie 2014
 

În cel de-al doilea, și ultimul, meci fără spectatori pe teren propriu al alb-violeților am asistat la o dispută încâlcită, cu un adversar parcă resemnat dinainte și care nu a ridicat mari probleme studenților pe tot parcursul jocului.

Gazdele nu s-au lăsat mult invitate la ofensivă și și-au trecut în cont prima mare ratare a jocului în minutul 10. Gălan l-a lansat bine pe Vucea, din duelul acestuia cu fundașul Iosof mingea a ajuns la Dorin Codrea, care a trimis un lob urmărit de Ghinescu, urmat de o centrare spre Iorgovan, dar reluarea acestuia a fost deviată în corner.

Replica oaspeților din Murani a venit la două minute distanță. Lobul lui Drăgan a fost deviat cu capul de Stelian Argatu, mingea a ajuns la Martin, care a pătruns în careu, dar în locul unui șut sănătos a preferat o pasă spre Sarr.

Scorul a fost deschis la capătul primului sfert de oră de joc. Feraru i-a pasat lui Naidin, acesta a centrat la Ionaș în duel cu portarul Szofran, care a scăpat balonul, iar Iorgovan nu a trebuit decât să îndeplinească o formalitate: 1-0.

În minutul 18 am reținut șutul lui Feraru puțin pe lângă poartă, pentru ca în minutul 35 să consemnăm o intervenție foarte bună a goalkeeper-ului oaspete în fața lui Vucea, scăpat singur la 8-9 metri de poartă.

Totuși a fost 2-0 în minutul imediat următor când Ghinescu i-a trimis lui Iorgovan, care nu a putut fi oprit de Coman, a urmat centrarea spre Ionaș, care a lăsat mingea pentru Vucea, mijlocașul ofensiv al alb-violeților executându-l de astă dată pe portarul oaspeților cu un foarte frumos vole.

Înainte de pauză cu trei minute, elevii lui Paul Codrea s-au desprins decisiv. Taub a aruncat de la margine la Gălan, acesta l-a deschis pe dreapta pe Feraru, a urmat combinația cu Ghinescu, mingea rămânându-i fundașului dreapta polist, care a trimis de la 12 metri pe lângă Szofran în poartă: 3-0.

Prima repriză s-a încheiat cu o nouă ratare a gazdelor. Iorgovan a recuperat un balon în jumătatea proprie, l-a deschis foarte bine pe Vucea, care a pătruns talonat de fundașul Drăgan, însă a șutat slab și astfel s-a intrat la cabine cu scor de forfait în favoarea gazdelor.

Imediat după reluarea jocului, în minutul 47, Naidin i-a pasat excelent lui Ghinescu, care nu a mai putut fi prins de fundașul Gherguș și a șutat imparabil de la 11 metri în colțul lung al porții oaspeților: 4-0.

Deja cu saci-n căruță, studenții au început sarabanda ratărilor. Mai întâi am notat șutul lui Iorgovan de la 30 de metri puțin pe lângă. Apoi a fost rândul lui Ionaș să rateze din centru careului, după o pasă de la Vucea, în minutul 57.

Singura zvâcnire reală a oaspeților am notat-o abia în minutul 61, când după un corner executat de Morcan, defensiva gazdelor a privit visătoare cum Gherguș a trimis, din cădere, în plasa porții lui Burtic: 4-1.

După acest gol alb-violeții s-au întrecut din nou în ratări. Iorgovan, bine lansat de Popoviciu, a trimis pe lângă poartă în minutul 66. Același Popoviciu a șutat puțin peste poartă în minutul 75. Iar Vucea nu a știut nici el ce să facă cu o minge primită excelent de la Naidin în minutul 78.

Totuși scorul final a fost 5-1 în favoarea gazdelor pentru că, în minutul 86, Ilie l-a văzut demarcat pe Maranescu, acesta a așezat pentru Leo Naidin, care nu a ezitat și a trimis puternic de la 25 de metri pe poartă, goalekeeper-ul oaspeților scăpând balonul în plasă.

Aceasta a fost și ultima fază importantă a unui meci disputat într-un fair play desăvârșit, cu poliștii în postură de lideri ai Ligii a IV-a datorită golaverajului superior față de principala urmăritoare, formația din Dumbrăvița.

La finalul jocului, condus fără probleme de brigada alcătuită din Raul Ciev, Patricia Samșudean și Bogdan Chiorpec, alb-violeții s-au dus să-și salute suporterii prezenți în pomii din spatele stadionului.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate