Handbal - Asalt asupra Bacăului

22 Octombrie 2012
 

Etapa a VI-a a Ligii masculine de handbal programează în Sala Constatin Jude o partidă extrem de importantă pentru alb-violeți. Timișorenii primesc vizita unei formații ce evoluează în cupele europene, vicecampioana României, Știința Bacău. Oaspeții au un lot valoros, dar Politehnica abordează partida cu un moral bun după două victorii consecutive. Vecine de clasament, ambele cu câte 6 puncte, despărțite de golaveraj, cele două formații își doresc consolidarea actualelor poziții.

 

Tehnicianul timișorenilor mizează și de astă dată pe sprijinul important al galeriei Commando Viola pe care o așteaptă să facă o atmosferă incendiară în tribunele sălii Constantin Jude.

 

Antrenorul Nedeljko Vuckovic mizează și pe un randament sporit al lui Fenici, revenit la parametri normali de joc și dă asigurări că elevii săi vor aborda cu maximă ambiție întâlnirea.

 

Sabin Ignat, fost component al echipei oaspete, este optimist, chiar dacă va privi meciul de pe bancă pentru că nu este refăcut.

 

Partida va fi condusă de perechea de arbitri bucureșteni Radu Iliescu - Dorin Manea. După acest meci va urma o pauză rezervată echipei naționale și două deplasări consecutive pentru alb-violeți, la Suceava și Odorhei.

În celelalte jocuri ale etapei se întâlnesc: HC Odorhei - Bucovina Suceava, Dinamo - CSM Ploiești, U Cluj - Pandurii Tg. Jiu, HCM Constanța - Potaissa Turdași CSM București - CS Caraș Severin.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate