Gazdele și-au asigurat... "serviciul 112"

23 Aprilie 2013
 

Timpul frumos și distanța mică de la Timișoara la Urseni i-a mobilizat pe suporterii alb-violeți... pe două roți. Ca să nu-și piardă permisele de conducere.

În ton cu vremea, elevii lui Paul Codrea au zburdat pe terenul Timișului Urseni, în etapa a 21-a din Liga a V-a, realizând cel mai categoric scor pe care l-au reușit în această ediție de campionat.

Cu portarul Paul Burtic mai mult șomer, violeții au dominat autoritar disputa, chiar dacă au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, după o fază fixă.

Popoviciu a bătut foarte bine o lovitură de colț, Obrejan a prelungit cu capul, iar Marchiș l-a executat cu un șut în colțul lung pe portarul gazdelor, Marcu: 0-1.

Asaltul la poarta gazdelor a continuat și „tabela" s-a modificat din nou în minutul 29. Căpitanul oaspeților, Popoviciu a făcut șah-mat defensiva Urseniului și a înscris cu un șut în colțul lung: 0-2.

Puțin înainte de finalul primei parți, Radovancovici l-a găsit excelent pe Nicolaie, acesta trimițând cu capul în plasa porții lui Marcu: 0-3. A fost și scorul pauzei.

După reluare, oaspeții au dominat și mai categoric ostilitățile, gazdele rezumându-se la sporadice contre și la o defensivă aglomerată. Cu toate acestea, condiția fizică și-a pus amprenta pe jocul celor două combatante, superioritatea timișorenilor materializându-se în alte șase reușite până la final.

Mai întâi a fost Marchiș, cel care a luat pe cont propriu o acțiune în minutul 51 și nu s-a oprit decât în plasa porții gazdelor: 0-4.
La doar 2 minute distanță, în urma unei lovituri libere executate înșelător de Adi Ilie, fundașul gazdelor Jurcuț a trimis imparabil în propria poartă: 0-5.

Fază - spectacol în minutul 63. Proaspăt introdus pe teren, Făgețan a pasat pentru Adi Ilie, acesta reușind să înscrie cu o execuție de finețe: 0-6.

Făgețan a predat o lecție de contratac, pătrunzând solitar spre poartă, goalkeeper-ul Marcu fiind victimă sigură (min. 66): 0-7.
Ultimele două goluri i-au avut în prim plan pe Panc și Vișan, introduși în teren pe parcursul reprizei secunde.

Mai întâi Panc l-a pasat foarte bine pe Vișan, atacantul alb-violet ducând scorul la 0-8 (min. 73), pentru ca apoi rolurile să se inverseze, Vișan trecând în postura de servant, iar Panc în cea de finalizator: 0-9 (min. 88).

Acesta a fost și scorul final al unei victorii lejere, presărată cu multă voie bună, pe care gazdele au marcat-o printr-un moment inedit, ce a prins la toate jurnalele de știri de la marile televiziuni: plimbatul cu "roaba 112" a fundașului Legradi!

Partida a fost condusă de brigada alcătuită din Gabriel Crețu, Mihai Mesaroș și Ion Șerban. Pentru ASU Poli urmează o partidă dificilă, acasă, cu Giarmata Vii, o formație ce poate fi incomodă atunci când vrea.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate