Galop de sanatate

27 Noiembrie 2013
 

Lideri în Liga a IV-a, alb-violeții a zburdat în întâlnirea cu formația din Orțișoara, o echipă pregătită de un tehnician cu multă experiență, inclusiv la nivelul primei divizii, Ghiță Chimiuc. Băieții lui Paul Codrea și-au consolidat poziția după jocul din etapa a 15-a, obținând însă o victorie muncită, chiar dacă proporțiile scorului ar îndemna la o altă concluzie.

Oaspeții au dorit să limiteze cât mai mult posibil diferența de pe tabela de marcaj, nepunându-se practic niciun moment problema învingătorului.

Gazdele au încercat să spargă gheața de pe tabelă în minutul 17, când Adi Ilie a combinat cu Tulcan și apoi a centrat la Făgețan, care a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Carlaonț.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 29, când Tulcan a transformat impecabil, peste zid, o lovitură liberă de la 23 de metri, goalkeeper-ul oaspete rămânând fără replică: 1-0.

Desprinderea s-a produs în minutul 31. Bizău a aruncat de la margine, mingea a ajuns la Făgețan, care a centrat pentru fundașul Vucea, iar acesta a reluat precis cu capul de la 6 metri: 2-0.

Nu au trecut decât 6 minute și s-a făcut scor de forfait pe tabelă. Gălan l-a lansat lung pe Birău, acesta a scăpat nemarcat în careu și a centrat pe jos, la întâlnire fiind prezent cu promptitudine vârful Tulcan, care a prelungit în plasă de la 3-4 metri de poartă: 3-0.

Deși s-a mai marcat o dată, în minutul 45, golul lui Făgețan a fost anulat pentru motiv de ofsaid și astfel s-a intrat la pauză cu 3-0 în favoarea gazdelor.

După reluare aspectul jocului nu s-a schimbat, gazdele atacând cu lejeritate, iar oaspeții încercând să limiteze diferența.
Cu toate acestea, în minutul 63, Tulcan și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor, vârful de lance al alb-violeților primind o pasă excelentă de la Făgețan și descotorosindu-se ușor de Formagiu, după care l-a executat fără dificultate pe Carlaonț: 4-0.

Portarul de la Orțișoara s-a remarcat însă la șutul senzațional al lui Popa, din minutul 75, oaspeții scăpând fără gol și în minutul 80, când Panc a trimis pe lângă poartă de la 18 metri. Oaspeții n-au mai scăpat și în minutul următor. Făgețan a executat foarte bine o lovitură de colț, Carlaonț a trecut pe sub balon, iar Gălan a punctat cu capul pentru 5-0.

Tabela nu s-a mai modificat, studenții instanlându-se și mai confortabil în fotoliul de lideri. Partida a fost condusă de o brigadă din Lugoj, avându-l la centru pe Florin Grozoni, ajutat la cele două margini de Flavius Ciorogar și Alin Stănuț.

Pentru timișoreni urmează o deplasare considerată dificilă, la o formație cu care au avut de furcă în ediția trecută de campionat, Progresul Racovița.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate