Fotbal - Alb-violeții, galop de sănătate

09 Noiembrie 2012
 

 

Alb-violeții, galop de sănătate

 

ASU Poli Timișoara – AS Bacova 8-0 (5-0)

După o etapă de pauză alb-violeții au primit vizita celor de la AS Bacova în etapa a 12-a a Campionatului Județean de fotbal. Și, la fel cum ne-au obișnuit în ultimul timp, și acest meci s-a încheiat cu o victorie la o diferență substanțială a băieților lui Toni Foale. Oaspeții au încercat câte ceva, dar nu au avut nici inspirație și nici noroc.

Galopul de sănătate al timișorenilor a început în minutul 10, atunci când Radovancovici a centrat foarte bine, iar Marchiș a reluat în plasa porții oaspeților.

După doar 12 minute a început să se contureze clar și învingătoarea din această partidă, Popovici executându-l pe portarul Raul Prundeanu cu un șut de la 25 de metri lateral dreapta.

Scorul de forfait l-a reușit Marchiș, care a fructificat cu un șut din interiorul careului o incursiune a lui Popovici pe partea dreaptă. Era minutul 32 al jocului.

Același atacant al timișorenilor, Marchiș, a făcut 4-0 în minutul 41 după o boltă peste portarul oaspete de la 10-11 metri.

Scorul reprizei l-a stabilit Nicolaie care a trimis cu capul în plasă centrarea excelentă a veteranului Iosif Rotariu.

Nici nu s-a reluat bine jocul și căpitanul Popovici a șutat imparabil de la 25 metri lateral dreapta și scorul a devenit 6-0 în favoarea gazdelor.

Marchiș și-a trecut numele pentru a patra oară în acest joc pe lista marcatorilor când a profitat de o neînțelegere între fundașul Marinel Caienar și portarul Prundeanu, după o minge aruncată de Rotariu peste defensiva oaspeților.

Scorul final, 8-0 pentru alb-violeți, a fost tot rezultatul unei greșeli a defensivei celor din Bacova când, după o combinație Panc – Rotariu, Cioroagă a reluat din apropiere în plasă.

Astfel ASU Poli se menține pe poziția secundă, la 5 puncte în urma liderului Progresul Racovița, care și-a îmbunătățit substanțial golaverajul în compania celor de la Liebling pe care i-au surclasat cu 8-1.

Partida a fost condusă trio-ul Florin Moț, Bogdan Chiorpec, Petru Gașpar.

În etapa a 14-a dialogul de la distanță între principalele protagonist ale seriei a III-a continuă, în timp ce alb-violeții se deplasează la Topolovățul Mare, Racovița va avea un meci dificil la Boldur.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate