Final de tur cu patru infrangeri consecutive

27 Noiembrie 2013
 

Ultima apariție pe teren propriu din acest tur al Ligii Naționale masculine pentru handbaliștii timișoreni a semănat izbitor, atât ca scor, cât și ca evoluție, cu partida contra Odorheiului, tot de pe teren propriu, de astă dată însă cu implicații majore în lupta cu o contracandidată directă la accederea în plutonul fruntaș. A fost cea de-a patra înfrângere consecutivă din acest final de tur.

Handbaliștii alb-violeți au arătat aceleași lacune deja cunoscute, cu o evoluție foarte slabă a pivotului Sânteiu, cu sporadice sclipiri ale lui Timofte, și doar cu georgianul Chikovani ca puncheur, și el parcă prea moale, era destul de dificil de făcut față unui adversar venit în sala Constantin Jude decis să tranșeze orice îndoială privind împărțirea în cele două zone ale clasamentului.

Și așa, din 6 puncte distanță s-au făcut 9 puncte la mijlocul campionatului, fiind greu de crezut că lucrurile se mai pot schimba atât de radical în partea a doua încât băieții de pe Bega să poată prinde in extremis un loc 6, devenit acum aproape o utopie în lipsa unui joc strălucitor și eficient.

Oaspeții au mai avut și beneficiul prezenței între buturi a lui Cristi Antonaru, fost jucător al alb-violeților în ediția precedentă, goalkeeper care și-a demonstrat clasa în câteva momente importante ale jocului, în timp ce aportul portarilor timișoreni a fost unul mai mult simbolic.

Normal ca în aceste condiții tabela să arate cu preponderență avantaj pentru oaspeți, ultimul avantaj al gazdelor fiind consemnat la scorul de 5-4. Apoi, băieții lui Constantin Ștefan au mai ratat cîteva momente favorabile, comițând greșeli copilărești și ratând inclusiv de la 7 metri. În atari condiții a fost imposibil ca rezultatul să fie altul, diferența reducându-se de la 17-25, la proporții ceva mai rezonabile abia pe final de joc, pe fondul unei ușoare relaxări a gorjenilor, deja siguri de victorie.

Au marcat: Chikovani 7 goluri, Timofte 6, Daninfeld, Ursu și Kaftin câte 3, Petkovic 2 și Halcă 1 gol, pentru Poli, respectiv Asoltanei 8 goluri, Acatrinei 7, Apolzan 5, Păiuş 4, Dragnea 2, Liberţ și Giotoiu câte 1 gol, pentru Pandurii.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate