Fără mari speranțe în fața vicecampioanei

07 Martie 2014
 

Diferență semnificativă de valoare și experiență între cele două combatante, care s-au întâlnit într-un joc contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale masculine, handbaliștii timișoreni trebuind să facă față și unei serii de absențe ce nu i-au dat posibilitatea antrenorului Constantin Ștefan să alinieze cea mai bună formulă menită să încerce surpriza etapei. Asta în condițiile în care formația oaspete alinia un lot, care încă se bate pentru locul secund al clasamentului.

În atari condiții handbaliștii alb-violeți nu prea aveau cum să emită pretenții la un rezultat bun. Cu toate acestea ei au reușit să facă față destul de onorabil adversarului mai bine de o repriză, crezând la un moment dat chiar în posibilitatea unei victorii ce ar fi constituit o surpriză de proporții.

Nu s-a întâmplat asta și datorită greșelilor pe care continuă să le comită timișorenii, în special în atac, dar și datorită unei mobilizări și a unei concentrări mai bune a băcăuanilor între minutele 33 și 38.

Prima repriză s-a derulat în permanență cu elevii lui Eliodor Voica la conducere pe tabela de marcaj și cu cei ai lui Constantin Ștefan în urmărire generală... Un oarecare echilibru s-a menținut în primele 5 minute, după care, de la scorul de 4-4, băcăuanii au pus repede 2-3 goluri distanță până în ultimele 5 minute când timișorenii au restabilit egalitatea, la cabine intrându-se cu un dătător de speranțe 20-20.
Startul reprizei secunde a fost și mai surprinzător, cu 23-20 în minutul 32, ce s-a dovedit a fi până la urmă doar un simplu foc de paie, pentru că au urmat 6 minute în care oaspeții au punctat, în timp ce gazdele au ratat atac după atac și astfel s-a ajuns la 23-25. Diferența de 2-4 goluri stabilită în prima treime a mitanului secund s-a menținut apoi până spre final, ultimul minut găsindu-i pe vicecampioni la un ecart confortabil de 5 goluri, scor final 31-36.

Și Politehnica a ajuns pe locul 10 în clasament fără prea mari speranțe de mai bine pe acest final de sezon regulat.

Au punctat: pentru POLI: Kaftin 9 goluri, Timofte 7, Lela 6, Daninfeld 5, Sânteiu 2, Mrakic și Ursu câte 1 gol; pentru BACĂU: Ramba 9 goluri, Ghiţă 8, Bujor 5, Rotaru şi Fenici câte 3 goluri, Tărîţă, Johansson şi Rusia câte 2 goluri, Păunică şi Celestin câte un gol.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate