Dezamagire handbalistică pe Bega

22 Februarie 2013
 

 

CSU Politehnica Timișoara - Potaissa Turda 26-29 (11-11)

Cu moralul destul de ridicat de debutul foarte bun de sezon, cu victorie în prima etapă la București, cu CSM, și mai ales cu egal la Reșița, studenții au mizat doar pe victorie în disputa cu revelația acestui campionat. Și, după cum au debutat ostilitățile, părea că obiectivul celor 2 puncte puse în joc și urcarea în clasament nu mai ținea decât de scurgerea timpului regulamentar de joc.

 

A fost, însă, doar un foc de paie, în start de joc, când timișorenii au condus cu 3-1, dar au fost egalați repede. Apoi ardelenii s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj la 2 goluri, diferență anulată doar în finalul primei părți a jocului. Aceasta a fost consecința unei evoluții sub așteptări a lui Grasu, care a ratat și 2 lovituri de la 7 m, și a lui Fenici, piesele grele ale violeților. Aceștia au fost scoși practic din joc de marcajul practicat de elevii lui Horațiu Gal, acum revenit la Timișoara în postură de adversar, pe banca tehnică a oaspeților. 

De la cabine s-a revenit cu 11-11 pe tabelă, egalitatea fiind mai apoi spulberată de turdeni, care au pus gol după gol între ei și timișoreni, unii marcând, iar ceilalți ratând exasperant.

Nici măcar evoluția foarte bună a portarului timișorenilor Milan Djuricin nu a putut salva rezultatul nefavorabil, diferența de scor ajungând și la 5 goluri în contul oaspeților (21-26). Băieții lui Gligore Czari au mai dres busuiocul pe final, când au redus proporțiile înfrângerii la numai 3 goluri diferență (26-29). Fără folos însă pentru clasament, Politehnica rămânând pe locul 8, cu 8 puncte.

Au marcat pentru gazde: Timofte 8, Grasu și Fenici 4, Lela și Sabin Ignat 3, Marius Ignat și Torbică 2, respectiv pentru oaspeți: Marian 7, Dediu 6, Ştef 4, Iacob 3, Lazăr, Câmpan, Lucian Ignat și Savic 2, Pavel 1.

Pentru timișoreni urmează o deplasare dificilă în etapa a 4-a a returului, la vecinii de clasament, Pandurii Tg. Jiu.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate