Cupa Politehnica

16 Noiembrie 2012
 

 

Final cu bună dispoziție la Cupa Politehnica

 

          Competiție deja intrată în tradiție, rezervată cadrelor didactice și angajaților Universității Politehnica, campionatul de fotbal dotat cu trofeul Cupa Politehnica  s-a încheiat pe stadionul Știința și a marcat din punct de vedere sportiv aniversarea de 92 de ani a instituției de învățământ superior din Timișoara. Competiția s-a încheiat cu victoria echipei Facultății de Construcții, care a dispus în finală de formația Facultății de Mecanică. Constructorii au reușit astfel să-și păstreze titlul cucerit anul trecut. La startul întrecerii, desfășurată în sistem tur-retur, s-au aliniat anul acesta șase echipe. Ele și-au disputat cu ardoare și fair-play trofeele puse în joc de către organizatori, Asociația Sportivă Politehnica.

Dreptatea pe teren a fost împărțită pe tot parcursul competiției - corect după învingători, părtinitor după învinși - de arbitri desemnați de către Asociația Județeană de Fotbal, meciul decisiv fiind condus chiar de prim-divizionarul Cătălin Botaș.

 În afara tradiționalelor cupe și diplome acordate câștigătorilor organizatorii s-au gândit să decerneze și câteva distincții speciale. Astfel a fost premiat golgeterul Cupei Politehnica, cel mai bun portar, precum și căpitanii formațiilor, care au avut un merit deosebit în derularea competiției din punct de vedere organizatoric. Trofeele și diplomele au fost decernate de către dl. prof. dr. ing. Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica, care de altfel s-a numărat printre jucători în turul competiției. Premii speciale au fost acordate și unor personalități cu vechi state de servicii în cadrul Universității Politehnica Timișoara, inclusiv pe terenul de sport.

Ambiția organizatorilor este ca această competiție să se extindă în anul viitor până la nivelul Centrului Universitar Timișoara.    

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate