Cafeneaua Sportivă

07 Februarie 2013
 

          ASU Politehnica Timișoara își face planuri de promovare. Mai mulți membri ai echipei, dar și fani înfocați și-au dat întâlnire într-un club din Piața Unirii pentru a pune la punct strategia cu care vor aborda campionatul. La eveniment a participat și ultima achiziție a formației suporterilor, legenda Politehnicii, Titi Varga. După 18 ani, fundașul stânga va îmbrăca din nou tricoul echipei în cu care a obținut cele mai mari performanțe din carieră.

 

 

          Chiar dacă a împlinit 48 de ani, fundașul golgheter, așa cum este cunoscut în peluza celor de la Poli, nu a renunțat niciodată la viața de sportiv și a fost încântat când a primit invitația fanilor de a juca din nou pentru formația bănățeană. Titi Varga spune că nu are de gând să se apuce de antrenorat și că îi va ajuta pe băieți direct din teren atâta timp cât îl mai țin puterile. El speră ca experiența sa și a lui Iosif Rotariu să le fie benefică jucătorilor formației care activează în Liga a V-a și să-i ducă cu un pas mai aproape de promovare.

 

          Ca un tribut adus Politehnicii Timișoara, evenimentul a început la ora 19:21, aluzie la anul înființării clubului. Aceasta nu este prima întâlnire de acest fel organizată de suporterii politehnicii. ”Cafeneaua sportivă”, așa cum o numesc ei, este o adevărată tradiție și de-a lungul timpului au participat numeroase legende ale sportului Timișorean.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate