Antrenament cu public la reluarea campionatului

07 Martie 2014
 

Galop de sănătate și util antrenament oficial cu public a făcut liderul Ligii a IV-a pe terenul Știința în prima etapă a returului. Temperatura destul de scăzută și timpul închis au avut o oarecare contribuție la mai greaua „încălzire" a gazdelor în disputa cu o echipă, totuși, din zona fruntașă a seriei. Oaspeții au părut timorați de la început, portarul Paul Burtic fiind în postura de a-și depune dosarul la... șomaj!
Cu trei noutăți în primul 11, elevii lui Paul Codrea am demarat cu oarecare dificultate și au avut nevoie de 28 de minute pentru a pune lucrurile în ordine. După un corner executat rapid de Popoviciu la Adi Ilie, a urmat o centrare în careul mic de unde s-a ridicat Gălan și a trimis cu capul jos la colț: 1-0.

Tulcan, de două ori, în minutele 39 și 43, a adus diferența la scor de forfait până la pauză. După reluare aspectul partidei nu s-a schimbat, gazdele controlând jocul, iar oaspeții încercând timide contraatacuri, fără nici o eficiență.

Marcatorii reprizei secunde au fost doar dintre nou-veniții din acest intersezon. Primul care a înscris a fost mijlocașul Ghinescu, în minutul 56, când a fructificat o excelentă pasă în adâncime a lui Adi Ilie, la care fundașul făgețenilor Papuc a ratat intervenția, la fel ca și portarul Manzur: 4-0.

Apoi a venit rândul tânărului Codrea, care a fructificat cu o lovitură de cap centrarea din corner a lui Adi Ilie din minutul 71: 5-0.

Scorul final a jocului l-a stabilit o altă rezervă, Ionaș, în minutul 80, tot în urma unei lovituri de cap după un corner executat de Vucea: 6-0.
Nimic nu s-a mai întâmplat în ultimele 10 minute de joc, atât timișorenii, cât și făgețenii mulțumindu-se cu rezultatul consemnat pe tabela de marcaj la ultimul fluier al arbitrului lugojan Liviu Miculaiciuc, ajutat la cele două margini de concitadinii săi Roland Barbu și Vlad Boicu.
Etapa viitoare alb-violeții se deplasează la o formație în mare suferință, Unirea Peciu Nou, care luptă pentru evitarea retrogradării.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate