Alb-violeții trec în turul doi al Cupei României

18 Iulie 2014
 

Câștigătoare a fazei județene a Cupei României, formația pregătită de Paul Codrea au avut în față un prim obstacol serios în drumul său spre fazele superioare ale competiției KO, întâlnind divizionara C Millenium Giarmata.

Venită dintr-un eșalon superior, chiar și în condițiile evoluției în deplasare, echipa oaspete a părut favorită la calificare. Numai că, așa cum adesea se mai întâmplă în Cupă, buturuga mica, ASU Poli, a răsturnat carul mai mare, formația din Giarmata, care a avut totuși un start mai bun de joc și, după centrarea lui Leuca, vârful Leonte a trimis cu capul peste.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 9, când, după o greșeală la mijlocul terenului a lui Gârba, Tulcan a trimis la Vucea, acesta a pătruns pe stânga spre linia de fund, a centrat perfect pentru IORGOVAN, care a trimis cu capul în plasa porții apărate de Bota: 1-0.
Oaspeții au mai avut o bună situație în minutul 16, rămasă însă fără niciun rezultat.
Același Iorgovan a mai fost o dată aproape de gol în minutul 18, când a reluat puțin pe lângă poartă centrarea din lovitură liberă a lui Popoviciu.

Două minute mai târziu oaspeții puteau egala, dar șutul lui Beloescu a fost prea slab pentru ca să-l depășească pe goalkeeper-ul Burtic.

Același Beloescu a fost neinspirat și în minutul 36, la centrarea lui Dancia, când a trimis pe lângă poartă.

Ultima situație notabilă a primei părți a jocului s-a consumat în minutul 44, când, după o combinație cu Vucea, șutul lui Tulcan a fost deviat puțin peste poartă de fundașul Gârba. Repriza secundă a debutat cu o ploaie torențială ce și-a pus amprenta pe aspectul jocului. Cu toate acestea, în minutul 48 Tulcan a avut ocazia de a modifica tabela de marcaj, însă șutul său din lovitură liberă a fost prea slab.

Golul doi a venit în minutul 65. Naidin i-a pasat lui Popoviciu, căpitanul gazdelor a trimis dintr-o bucată în adâncime pentru IORGOVAN, acesta a scăpat printre fundașii centrali ai oaspeșilor și a înscris cu un șut plasat în colțul lung: 2-0.

Ploaia a împiedicat apoi ambele echipe să se exprime în teren, laudabil fiind faptul că suporterii au rezistat cu stoicism până la finele unui joc la capătul căruia alb-violeții au obținut calificarea în turul doi al Cupei României.
Au condus arădenii Mircea Ardelean, Cristian Bîlă și Marius Alexa.
Pentru ASU Poli am consemnat debutul lui Leo Naidin și a lui Narcis Damian.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate