Alb-violeții adună la golaveraj

25 Septembrie 2013
 

Meci fără istoric pe Știința între cele două concitadine. Oaspeții, o echipă cuminte, fără veleități și pretenții. În schimb gazdele au arătat puțin chinuite până la cadoul oferit de arbitrul lugojan Dorian Barzuca, în minutul 11.

Atunci numai centralul a văzut un henț în careu la Coată, în care șutase din apropiere Făgețan, și a dictat lovitură de la 11 metri spre stupefacția întregului stadion. A executat cu noroc Tulcan și a fost 1-0.

După doar 2 minute același Tulcan a primit execelent de la Popoviciu, a pătruns în careu talonat de Coată și a tras slab.
În minutul 20 Tulcan a ieșit din nou la rampă, după ce a scăpat de fundașul Cine, dar a tras imprecis.

Desprinderea s-a produs în minutul 26. Adi Ilie l-a găsit cu o pasă pe Ionuț Alexandru, care a tras imparabil sub transversală: 2-0.
După revenirea de la cabine oaspeții au avut câteva tentative de a reintra în joc. Rotaru a fost aproape de a înscrie în minutul 54, tot el șutând pe lângă poarta lui Burtic după o acțiune colectivă cursivă a fotbaliștilor din Freidorf.

Făgețan a fost și el eroul unei ratări în minutul 71, când a trimis pe lângă poartă după o deschidere excelentă recepționată de la Tulcan.
Cinci minute mai târziu Secotă l-a remarcat pe portarul oaspeților, care a trimis în corner o reluare din apropiere.

Tulcan nu a înscris nici din lovitura liberă de la 20 de metri de care a beneficiat în minutul 79, trimițând de puțin pe lângă poartă.
ână la urmă a căzut și golul trei. Neagoe a interceptat un balon în propria jumătate, i-a pasat lui Vucea, care a centrat perfect pentru urcarea la cap a lui Neagoe: 3-0.

Așadar scor de forfait după un meci în care oaspeții n-au ridicat mari probleme defensivei poliștilor.

Partida a fost condusă cu multe greșeli de Dorian Barzuca, ajutat la cele două linii de Andrada Aloman și Patricia Șamșudean.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate