ASU Politehnica Timișoara – Olimpia Bucovăț 7-0 (3-0)

19 Octombrie 2012
 

Așteptat cu mult interes derbyul etapei a 8-a a Campionatului județean Timiș nu a arătat deloc a derby. Oaspeții au pășit pe gazon impresionați de condițiile de care beneficiază adversarii lor și au adoptat o tactică eminamente defensivă, fapt ce s-a dovedit până la urmă falimentar. După un început neconvingător, în care ambele formații s-au întrecut în greșeli, a venit și deschiderea scorului, care s-a produs în minutul 28: autorul golului OBREJAN. După nici 2 minute alb-violeții au punctat din nou, Claudiu LAZĂR, fructificând un atac reușit al gazdelor.

Oaspeții puteau reduce din diferență în minutul 32, dar Dănilă nu s-a dovedit deloc inspirat în executarea penalty-ului acordat de arbitrul Gabriel Crețu pentru un fault al lui Obrejan asupra lui Todea.

Și pentru ca lucrurile să fie puse la punct încă dinaintea pauzei, elevii lui Antonio Foale au mai punctat o dată pe final de repriză, în minutul 42, când SERGIU BASARAB a înscris cu o lovitură de cap.

Nici nu s-a reluat bine jocul și PANC a dus scorul la 4-0 în minutul 47. După câteva încercări nereușite, la numai 10 minute distanță MARCHIȘ a făcut 5-0 pentru gazde, încheind practic conturile acestei partide. Același jucător a recidivat 8 minute mai târziu când a marcat al doilea său gol din acest meci. La adăpostul unei diferențe confortabile, cu gazdele atacând aproape permanent și oaspeții rezumându-se la sporadice contraatacuri singura necunoscută mai rămânea scorul final. Dilema s-a lămurit cu 5 minute înainte de fluierul final, când MARINESCU a înscris cel de-al 7-lea gol al partidei și totodată ultimul al meciului.

Partida a fost condusă de Gabriel Crețu, Horațiu Lotrean și Andrei Martinovici.

Astfel, alb-violeții se mențin în fotoliul de lideri grație unui golaveraj superior față de Progresul Racovița, principala contracandidată la promovare.

Etapa s-a încheiat cu rezultatele: Urseni – Giarmata Vii 2-3, Ictar Budinț - Boldur 2-3, Bazoșu Vechi – Chizătău 3-2, Liebling – Bacova 1-1, Remetea Mare – Topolovățul Mare 3-0, Racovița – Nădrag 5-0.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate