A început "era" Constantin Ștefan la CSU Politehnica

25 Mai 2013
 

A început "era" Constantin Ștefan la CSU Politehnica

Nemulțumită de rezutatele obținute atât în campionatul recent încheiat, cât și în Cupa României, conducerea prim-divizionarei de handball masculin CSU Politehnica, prin vocea președintelui Silviu Doboși, a decis schimbarea conducerii tehnice.

Astfel, Gligore Cszari a fost înlocuit la timona formației de Constantin Ștefan, un tehnician cu o foarte bună carte de vizită, care a reușit un titlul de campion, cu HCM Constanța, precum și alte prezențe în cupele europene, cu HC Odorhei și Dinamo.

Constantin Ștefan va fi managerul sportiv al clubului timp de 2 ani, perioadă în care are ca obiectiv prezența echipei timișorene în cupele europene,după mai mulți ani de absență. Pentru îndeplinirea acestui deziderat Constatin Ștefan nu va mai beneficia de serviciile mai multor jucători importanți,care au părăsit la finele campionatului formația timișoreană.

Noua conducere tehnică va reevalua lotul rămas la dispoziție și va demara negocieri pentru completarea acestuia astfel încât, grație unei comportări cât mai bune în viitoarea ediție a Cupei României, CSU Politehnica să poată accede în competițiile europene încă din primul an de mandat al lui Constantin Ștefan.

Conducerea executivă așteaptă de la Ștefan mai întâi o reconstrucție a echipei și un joc care să-i permită o clasare onorabilă în viitoarea ediție a Ligii Naționale masculine, ce își va schimba sistemul de disputare, accentul urmând a se pune pe final. Modificări vor fi și din punct de vedere organizatoric, clubul urmând a fi gestionat de un viitor ONG, constituit cu implicarea administrației publice locale și a Universității Politehnica, după modelul deja brevetat la divizionara secundă de fotbal ACS Poli Timișoara. De asemenea vor continua și implicările private în sprijinirea activității echipei de handbal, asigurându-se în acest fel bugetul necesar obținerii perfomanței.Mai rămâne să vedem și rezultatele.

Ștefan are și un mesaj pentru iubitorii handbalului timișorean, destul de lipsiți de satisfacții în ultimii ani.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate