ÎN AȘTEPTAREA VICTORIEI PE TEREN PROPRIU

13 Octombrie 2016
 

SCM Poli Timișoara – CSA STEAUA București 26-26 (16-15)

Etapa a șasea a Ligii Naționale masculine de handbal a adus o nouă adversară de tradiție pe parchetul din Sala "C-tin Jude, CSA Steaua București, o formație pe care timișorenii o învinseseră în ultimele două întâlniri directe.

Jocul a debutat sub semnul echilibrului, fiecare combatantă punctând și trecând alternativ la conducere pe tabela de marcaj până în minutul 19 când s-a înregistrat egalitatea, 10-10. A urmat un iureș timișorean avându-i în prim-plan pe Fenici, Miloșevici, Simovici, Marijanovici și Lasica, pentru Steaua înscriind doar Johannson, și se părea că alb-violeții s-au desprins decisiv, scorul ajungând 15-11 în minutul 24. Numai că lipsa de concentrare constantă pe tot parcursul meciului le-a jucat din nou feste băieților lui Pero Miloșevici. Și astfel, Johannson, Dragnea și Dimitrijevici au făcut ca scorul pauzei să înregistreze avantaj minim pentru gazde, 16-15.

Debutul părții secunde a fost un alt moment favorabil timișorenilor, ei distanțându-se rapid în primele 9 minute, scor 20-15. Abia atunci au reușit să înscrie primul gol al reprizei și steliștii, prin Giorgian Cristescu. Măcar de ar fi putut să mențină ritmul handbaliștii alb-violeți și ar fi fost foarte bine. Însă greșelile comise în atac, coroborate cu reușitele oaspeților, ambele pe bandă rulantă pe final de joc, precum și cele două eliminări dictate băncii tehnice timișorene în ultimele minute, au condus la un deznodământ nefavorabil gazdelor, care au rămas fără victorie în fața publicului propriu și după cea de-a treia încercare. Scor final 26-26 și, după un joc tensionat, Poli se regăsește în mod neașteptat pe o poziție deloc onorantă în clasament. Urmează un meci accesibil în deplasare, la Satu Mare, după care vin examenele adevărate cu norvegienii de la Arendal, în turul doi al Cupei EHF, prima întâlnire fiind în deplasare.

Cei mai buni marcatori ai meciului au fost Marijanovici cu 7 goluri, de la Poli, respectiv Dimitrijevici cu 6 goluri, de la Steaua.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate