Șoc fără efect!

20 Februarie 2015
 

După „isprava” din sferturile Cupei Ronâniei alb-violeții s-au trezit în fața unui important meci de campionat, cu o contracandidată la ultimul loc ce duce în play-off-ul Ligii Naționale masculine, fără antrenor pe banca tehnică! Exact înaintea jocului tehnicianul Constantin Ștefan a fost demis de la conducerea echipei, executivul încercând prin acest gest să obțină un șoc pozitiv asupra handbaliștilor. Din păcate, se pare că decizia conducerii clubului a avut un efect exact contrar, poliștii fiind practic de nerecunoscut în disputa cu omologii de la Vaslui.

Băieții lui Leonard Bibirig au arătat multă decizie chiar din startul jocului, preluând inițiativa din primul minut, concretizată pe tabela de marcaj pe măsura trecerii timpului. Conduși de pe bancă de secunzii Dan Dumitru și Sorin Sărăndan timișorenii au comis îngrijorător de multe greșeli neforțate, au ratat din poziții clare și, practic, nu au existat pe contraatac. Cum nici defensiva nu și-a făcut deloc datoria, rezultatul a fost o nouă înfrângere în sala proprie, care, mai mult, i-a îndepărtat pe alb-violeți de șansa de a prinde locul 8 în clasament și, implicit, de a scăpa de emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării. Ultimul echilibru s-a înregistrat la 13-13, după care vasluienii au închis tabela la 4 goluri diferență la pauză, scor 16-20.

Oaspeții a arătat determinare și că au înțeles exact atât situația din tabăra gazdelor, cât și importanța aproape decisivă a unei victorii la Timișoara. Și au făcut ceea ce trebuia pentru a o obține! S-au apărat atent și agresiv, au fragmentat jocul de câte ori au putut, au contraatacat eficient aproape de fiecare dată când li s-a oferit ocazia și, mai ales, au arătat concentrare asupra jocului, care i-a ferit de numeroasele greșeli pe care adversarii le-au comis. Evoluția exasperantă a handbaliștilor timișoreni, lipsită total de consistență, cu un aer de... deja condamnați, a condus la un rezultat final soldat cu victoria normală a oaspeților, scor 36-34, și, cu siguranță, la măsuri administrative ale conducerii executive. Inclusiv la aducerea unui nou tehnician pe banca studenților. Irimescu, cu 7 goluri, și din nou Grigoraș, cu 6 goluri au părut singurii timișoreni care au vrut mai mult de la acest meci. De la oaspeți Mihai Bujor a înscris aproape cât amândoi handbaliștii timișoreni, adică 11 goluri.

 

0 Comentarii

 

Adauga comentariul tau

Alte articole din "Sport"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie Foto

 
 
UMF
 
vLOG
 
Sport
 
USAMVBT
 
 
Tel. +40 256-403330 , Email: redactia@teleu.ro
© Copyright 2018 UPT. Toate drepturile rezervate